“Rose Therapy” gezichts en lichaamsmassage (1 u 15 min) €65

Rosetherapy is een lichaams en gezichtsbehandeling exclusief voor vrouwen geïnspireerd op het welzijn van het hele lichaam, de kracht van pure Roos is het belangrijkste element van deze therapie, de gezichts- en lichaamsmassage word uitgevoerd met kwarts en roos. Het gezicht en het lichaambehandeling Rosetherapy brengt een toestand van fysieke en emotionele welzijn.

Japans Ritueel “Matcha tea and the five elements”  (1 u 15 min) €65

Het Thee ritueel is een balancerende lichaamsbehandeling en een gezichtsbehandeling die de rust en innerlijke vrede bevordert. Tijdens dit ritueel wordt de zuivere draagolie gemengd met groene Matcha thee en een mengsel van essentiële oliën die de 5 elementen aarde, water, vuur, hout en metaal representeren. Net als in de jaargetijden doorlopen wij in ons leven deze elementen en soms stagneren we hierin. Dit ritueel helpt je weer in je voedende cyclus te komen en draagt er zo aan bij dat je weer helemaal in je element bent. en een ontspannende gezichtsbehandeling met shitake, umeboshi, wakame, renkon, sake, wasabi, soya en rijstpoeder. Pure Japanse ingrediënten die diep in de huid dringen en de bloedcirculatie stimuleren. Absolute ontspanning en een perfecte balans.

Relax “Zen Aromatische” (1 u 15 min) €65

Tijdens deze behandeling wordt eerst de achterkant van je lichaam met een warme voedende olie van bergamot, grapefruit, citroen, mandarijn, lavendel, mirre, marjolein en Wierook gemasseerd. Vervolgens draai je om en ontvang je een ontspannende gezichtsbehandeling waarin je gezicht wordt gereinigd, gepeeld, gemasseerd, voorzien van een voedend masker afgestemd op uw huidconditie en we sluiten af met een verzorgende crème. Tijdens het masker worden uw benen aan de voorkant met de warme voedende olie gemasseerd! Genieten van top tot teen!