Feminine Essence massage 

Feminine essence massage  (1 uur) €55

Wonderful exclusive treatment to help balance mind, body and spirit during stages of hormonal change.
During perimenopause and menopause, women experience changes in their bodies and minds that we usually have little information about.
These changes include:
– Headaches
– Hot flashes and night sweats
– Irregular periods of bleeding
– Memory lapses
– Humor changes
– Muscle tension
– Sleep disorders
Women experience stress with the changes their body is undergoing. Massage is an opportunity to get back in touch with your body and cultivate a positive body image. Reducing the feeling of stress can also reduce the severity of some symptoms during this process.
Different techniques are used in this massage, which together perform much deeper work on these symptoms.
– Deep tissue massage to the back along with the hot stones will work for muscle tension and pain.
– Lymphatic drainage in the legs and abdomen will help improve circulation and lymphatic flow.
– Aromatherapy and energy therapy will help alleviate mental tensions and benefit sleep.

 

 

Onze Merken

Utsukusy

Utsukusy Cosmetics is geboren uit de fusie van een oude ervaring en het meest moderne cosmetologisch onderzoek. Ze bieden een breed scala aan producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, evenals verschillende rituelen die een wereld van sensaties zullen ontdekken en door het oosten zullen reizen. Producten exclusief ontworpen voor spa, schoonheidsinstituten en esthetische medische.

CV Primary Essence

CV Primary Essence is expert in de ontwikkeling van natuurlijke, biologische en ecologische cosmetica.

We halen onze inspiratie uit de natuur en zijn helende krachten, selecteren de beste plantaardige en essentiële oliën, bloemenextracten, distillaten en maceraties. We combineren traditionele technieken met vooruitsrevende wetenschap en zijn trots onze klanten de meest innovatieve oplossingen te bieden.

CV Primary Essence is natuurzuivere cosmetica zonder toevoegingen van paraffine, minerale oliën parabenen en conserveringsmiddelen, we bieden een compleet assortiment en milieuvriendelijke cosmetica.

Medik8

Medik8 is een award-winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt verkocht door huidverbeteringsexperts.

Onze producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen in onze Britse biotechnologische onderzoeksfaciliteit.

Medik8 maakt uitsluitend professioneel sterke producten middels bewezen technologieën. Onze producten zijn speciaal ontworpen om veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan. Wij geloven dat een combinatiebehandeling leidt tot zichtbare en langdurige

Eberlin 

Eberlin is een Spaans bedrijf dat zijn filosofie richt op de productie van huidverzorgingsproducten met natuurlijke stoffen in combinatie met pure plantenextracten en zeer geconcentreerde biologische actieve ingrediënten.