Deep Cleansing met ultrasoon peeling (75 min) €50

Diepe reiniging met ultrasoon peeling is een van de meest effectieve gezichtstechnieken. Krijg een diepe reiniging door een comfortabel cavitatieproces dat de huid niet aantast.
Behandeling om uw huid te reinigen, te oxygeneren, te herstructureren en te hydrateren
Omvat extractie van onzuiverheden met ultrasoon peeling, geen extractie van gerstekorrels.

Bio Purity (75 min) € 50

Deze behandeling reguleert talgafscheiding en beschermt de huid tegen ziektekiemen en bacteriën. Zuivert de huid door de klei met cranberry fruit en vit E, kalmerend en helend, maakt de huidstructuur fijner, ontgift de huid. Deze behandeling omvat specifieke Led-lichttherapie op basis van kleur protocol voor acne.

Energy Vit.C (75 min) € 50

Je huid zal weer energie hebben om vrije radicalen en stress te bestrijden. Een vitaminecomplex voorziet de huid van vitamine A, vitamine E, vitamine C provitamine B5 en biotine en helpt de beschermende barrière te versterken. 

Radiance “Perfect Glow” (75 min) € 50

Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en geeft de huid weer een mooie kleur en een gezonde glans. Creëert een zichtbaar jeugdige gloed en brengt eventuele onregelmatigheden in de huid in evenwicht. De teint lijkt meer uniform en heeft een frisse en natuurlijke gloed. 

Stem Cell Firming (75 min) € 60

Geeft het gezicht een stevigere teint dankzij de hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen. Verstevigt de gezichtscontouren en herstructureert de huid, waardoor de huiddichtheid en elasticiteit toenemen. Die behandeling omvat Kobido Japanse gezichtsmassagetechnieken en lymfedrainage. Deze behandeling omvat specifieke Led-lichttherapie op basis van kleur protocol anti-aging

Intensive Anti-Aging met EGF (75 min) € 60 

Behandeling van Epidermal Growth Factors en Stem Cell die onze diepere huidlagen stimuleert, Rimpels worden minder zichtbaar. Verhoogt celvernieuwing, stimuleert collageen en elastina. Deze luxe facial laat je natuurlijke schoonheid stralen door de weldadige aandacht van deze heerlijke verwenbehandeling die zorgt voor diepe ontspanning en een stralende huid. Deze behandeling omvat specifieke Led-lichttherapie op basis van kleur protocol anti-aging

Radiofrequentie (RF) (75 min) € 60

Radiofrequentie (RF) behandeling is zeer effectief tegen huidveroudering.
RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid! 

Belangrijk: deze behandeling mag niet worden uitgevoerd met metalen tandprothesen

Natural Face Lifting Massage (40 min) € 42

De beste technieken van handmatige gezichtsmassage, bindweefselmassage, gua-sha en lymfedrainage komen samen om een ​​gezichtsmassage te bieden met buitengewone en zeer ontspannende resultaten. Met oppervlakte reiniging, peeling, Natural Face Lifting massage, serum en een dagcrème.

Microneedling € 75  Volledig gelaat 

Deze behandeling is een hygienische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Zeer effectief tegen (acne) littekens, beschadiging door de zon, grove poriën of huidstructuur, rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling omvat specifieke Led-lichttherapie op basis van kleur protocol anti-aging

Fruitzuurpeelings met Gezichtsbehandeling

Regulator-peel € 50 : Behandeling voor de vette, acne en rosacea huid. Anti-inflammatoir, bacteriostatisch en antiseptisch.

Antiaging-peel € 60 : Geeft je huid directe hydratatie, versteviging en een frisse uitstraling, door de expressielijnen te verminderen

Kuur 4 Fruitzurenbehandelingen 15% korting