Deep Cleansing “Equilibrium”  (1u 15 min.) €45

Diepe reiniging en zuurstofvoorziening van de huid bij dezelfde behandeling.
Onmiddellijk herstel van het optimale pH-punt van de huid.
De beste behandeling om uw huid te reinigen, te oxygeneren, te herstructureren en te hydrateren
Biedt zuurstof aan de cel en bevordert de elasticiteit van een jonge huid die de poriën verzacht en sluit.

Bio Purity (1 u 15 min) € 45

Oplossing voor gecombineerd en vette huid

Deze behandeling reguleert talgafscheiding en beschermt de huid tegen ziektekiemen en bacteriën. Zuivert de huid door de klei met cranberry fruit en vit E, kalmerend en helend, maakt de huidstructuur fijner, ontgift de huid

Multi Vitamin Repair (1 u 15 min) € 45

Je huid zal weer energie hebben om vrije radicalen en stress te bestrijden. Een vitaminecomplex voorziet de huid van vitamine A, vitamine E, vitamine C provitamine B5 en biotine en helpt de beschermende barrière te versterken

Age Preventing “Perfect Glow” (1 u 15 min) € 50

Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en geeft de huid weer een mooie kleur en een gezonde glans. Creëert een zichtbaar jeugdige gloed en brengt eventuele onregelmatigheden in de huid in evenwicht. De teint lijkt meer uniform en heeft een frisse en natuurlijke gloed.

Intensive Anti-Aging Treatment  (1 u 15 min) € 58 

Behandeling met een die onze diepere huidlagen stimuleert, Rimpels worden minder zichtbaar. Verhoogt celvernieuwing, stimuleert collageen en elastina. Deze luxe facial laat je natuurlijke schoonheid stralen door de weldadige aandacht van deze heerlijke verwenbehandeling die zorgt voor diepe ontspanning en een stralende huid.

  • Dieptereiniging van de huid
  • Scrub Glow 
  • Enzymatische intensief peeling 
  • Ampul Xtra AntiAging
  • Radiofrequentie 
  • Speciale gezichtsmassage “Sculptural Face Lifting” 
  • Extra intensief Anti Aging masker
  • Oog en dag verzorging 

Fruitzurenbehandeling  (1 u 15 min) € 60 

Kuur 4 Fruitzurenbehandelingen € 180 

Flash-peel : Behandeling tegen een doffe huid. Geeft je huid een direct flash-effect

Regulator-peel: Behandeling voor de vette, acne en rosacea huid. Anti-inflammatoir, bacteriostatisch en antiseptisch.

Lifting-peel: Behandeling voor huidversteviging en -verbetering. Een liftende peeling voor een verslapte losse huid. Werkt hydraterend, verstevigend en stimuleert de celvernieuwing. Anti-aging treatment.

Antiaging-peel: Geeft je huid directe hydratatie, versteviging en een frisse uitstraling, door de expressielijnen te verminderen

Argilac-peel: Voor de gevoelige, intolerante, delicate, reactive en jeukende huiden met tekortkomingen, vlekken, irritaties, couperose, vochtarme of schiferige huiden. Vecht tegen problemen zoals oogzakken en oedemen op het ooglip, anti-aging treatment.

Ritual facial met Kobido massage (1u) € 50

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid”. De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.
Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten (tsubo). Gezichtsbehandeling met Japanse cosmetica.