Deep Cleansing “Equilibrium”  (1u 15 min.) €45

Diepe reiniging en zuurstofvoorziening van de huid bij dezelfde behandeling.
Onmiddellijk herstel van het optimale pH-punt van de huid.
De beste behandeling om uw huid te reinigen, te oxygeneren, te herstructureren en te hydrateren
Biedt zuurstof aan de cel en bevordert de elasticiteit van een jonge huid die de poriën verzacht en sluit.

Bio Purity (1 u 15 min) € 45

Oplossing voor gecombineerd en vette huid

Deze behandeling reguleert talgafscheiding en beschermt de huid tegen ziektekiemen en bacteriën. Zuivert de huid door de klei met cranberry fruit en vit E, kalmerend en helend, maakt de huidstructuur fijner, ontgift de huid

Multi Vitamin Repair (1 u 15 min) € 50

Je huid zal weer energie hebben om vrije radicalen en stress te bestrijden. Een vitaminecomplex voorziet de huid van vitamine A, vitamine E, vitamine C provitamine B5 en biotine en helpt de beschermende barrière te versterken

Age Preventing “Perfect Glow” (1 u 15 min) € 50

Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en geeft de huid weer een mooie kleur en een gezonde glans. Creëert een zichtbaar jeugdige gloed en brengt eventuele onregelmatigheden in de huid in evenwicht. De teint lijkt meer uniform en heeft een frisse en natuurlijke gloed. Speciale gezichtsmassage “Sculptural Face Lifting” met Glow Serum.

Intensive Anti-Aging Treatment  (1 u 15 min) € 55 

Behandeling met een die onze diepere huidlagen stimuleert, Rimpels worden minder zichtbaar. Verhoogt celvernieuwing, stimuleert collageen en elastina. Deze luxe facial laat je natuurlijke schoonheid stralen door de weldadige aandacht van deze heerlijke verwenbehandeling die zorgt voor diepe ontspanning en een stralende huid.

Fruitzuurpeelings met Gezichtsbehandeling

Regulator-peel (1u 15 min) € 50 : Behandeling voor de vette, acne en rosacea huid. Anti-inflammatoir, bacteriostatisch en antiseptisch.

Antiaging-peel (1u 15 min) € 58 : Geeft je huid directe hydratatie, versteviging en een frisse uitstraling, door de expressielijnen te verminderen

Lightening-peel (1u 15 min) € 58 : Voor een huid die er saai en gedevitaliseerd uitziet, pigmentvlekken, fijne rimpels en post-acnelittekens. Het geeft glans aan de huid.

Kuur 4 Fruitzurenbehandelingen 15% korting 

Radiofrequentie (RF) (1 u 15 min) € 60

Radiofrequentie (RF) behandeling is zeer effectief tegen huidveroudering.
RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Microneedling (1 u 15 min) € 75  Volledig gelaat

Deze behandeling is een hygienische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Zeer effectief tegen (acne) littekens, beschadiging door de zon, grove poriën of huidstructuur, rimpels en fijne lijntjes.