Natural facial Cleansing (60-70 min) €55

Natuurlijke gezichtsreiniging met ultrasone peeling is een comfortabel cavitatieproces dat de huid niet aantast.
Het doel is om je huid te reinigen, zuurstof te geven, in balans te brengen en te hydrateren. Het proces van het verwijderen van mee-eters en dode cellen zal niet ongemakkelijk voor u zijn, waardoor de huid er gezond en stralend uitziet. Gezichtsreiniging is de belangrijkste stap in de zorg voor uw huid en verbetert de effectiviteit van daaropvolgende specifieke behandelingen. Het wordt aanbevolen om dit om de drie maanden professioneel te doen. (geen extractie van gerstkorrels) gecontra-indiceerd bij een zeer gevoelige huid, zwangere vrouwen of met pacemakers, In dit geval wordt gekozen voor een gepersonaliseerde reiniging, X-Treme Calming o Bio Purity.

Intensive hydration (60-70 min) €58

The fast pace of life, stress, illnesses or exposure to the sun, wind and sudden changes in temperature cause the skin to dehydrate rapidly.
A dehydrated skin appears delicate, dull, without elasticity and softness, dehydration is the first step to an aging skin.
This treatment nourishes, hydrates, regenerates your skin and provides the pH balance level it needs, allowing it to recover softness and elasticity.
This treatment based on hyaluronic acid is a recharge of energy and health that your skin needs.

Radiance “Perfect Glow” met Vitaminecomplex (60-70 min) € 58

Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en geeft de huid weer een mooie kleur en een gezonde glans. Creëert een zichtbaar jeugdige gloed en brengt eventuele onregelmatigheden in de huid in evenwicht. De teint lijkt meer uniform en heeft een frisse en natuurlijke gloed. 

Anti-Aging met EGF +30 Premium (60-70 min) € 65   

Behandeling van Epidermal Growth Factors en Stem Cell die onze diepere huidlagen stimuleert, Rimpels worden minder zichtbaar. Verhoogt celvernieuwing, stimuleert collageen en elastina. Deze luxe facial laat je natuurlijke schoonheid stralen door de weldadige aandacht van deze heerlijke verwenbehandeling die zorgt voor diepe ontspanning en een stralende huid. Deze behandeling omvat specifieke Led-lichttherapie op basis van kleur protocol anti-aging. Het rode  LED licht werkt met een golflenge van 640 NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. 

Global Lift met Radiofrequentie (RF) +30 (60-70 min) € 58

Radiofrequentie (RF) behandeling is zeer effectief tegen huidveroudering.
RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. Deze behandeling omvat specifieke Led-lichttherapie op basis van kleur protocol anti-aging. Het rode  LED licht werkt met een golflenge van 640 NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. 

Belangrijk: deze behandeling mag niet worden uitgevoerd met metalen tandprothesen

Fruitzuurpeelings met Gezichtsbehandeling (60-70 min) € 58

Een gezichtspeeling is een veilige en pijnloze behandeling. U kunt tijdens de behandeling echter een prikkelend gevoel krijgen. 

In combinatie met een voor u op maat gemaakte behandeling wordt uw resultaat verbeterd.
voor acne / vette of glanzende huid 
voor fijne lijntjes en een huid die een boost nodig heeft en voor een slappe huid 
voor door de zon beschadigde huid of bleke / rokende huid