Deep Cleansing Natural Cosmetic Visage  (1u 15 min.) €45

Een professioneel behandelingssysteem met 100% natuurlijke en biologische cosmetica. Reiniging van de huid, Bio peeling, reinigen masker met stomen, ultrasone peeling, massage van het gezicht, hals en decolleté met plantaardige en essentiële oliën, Bio masker, oog en dagverzorging. Gepersonaliseerde behandeling voor elk huidtype

Vital Vitamines “Luminosity” (1 u 15 min) € 45

Je huid zal weer energie hebben om vrije radicalen en stress te bestrijden. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen

Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en geeft de huid weer een mooie kleur en een gezonde glans.

Bio Purity (1 u 15 min) € 45

Oplossing voor gecombineerd en vette huid

Deze behandeling reguleert talgafscheiding en beschermt de huid tegen ziektekiemen en bacteriën. Zuivert de huid door de klei met cranberry fruit en vit E, kalmerend en helend, maakt de huidstructuur fijner, ontgift de huid

Intensive Anti-Aging Treatment  (1 u 15 min) € 50  

Behandeling met een die onze diepere huidlagen stimuleert, Rimpels worden minder zichtbaar. Verhoogt celvernieuwing, stimuleert collageen en elastina. Deze luxe facial laat je natuurlijke schoonheid stralen door de weldadige aandacht van deze heerlijke verwenbehandeling die zorgt voor diepe ontspanning en een stralende huid.

  • Dieptereiniging
  • Scrub 
  • Enzymatische intensief peeling 
  • Ampul Xtra AntiAging
  • Speciale gezichtsmassage “Sculptural Face Lifting” met Woodtherapy
  • Extra intensief anti aging masker
  • Oog en dag verzorging 

Natural Lifting facial met Kobido massage (1u 15min) € 50

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid”. Het doel is het gezicht een volledige lifting te geven. De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.
Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten (tsubo). Gezichtsbehandeling met Japanse cosmetica.

Simildiet Professionele Peelings  (1 u 15 min ) € 55     

Kuur 4 Behandelingen € 160

Feruline-peeling : Behandeling tegen een doffe huid. Kan tevens ingezet worden tegen pigmentvlekken en andere huidoneffenheden.

Azelan-peeling: Behandeling voor de vette, acne en rosacea huid. Anti-inflammatoir, bacteriostatisch en antiseptisch.

Mandélic-peeling: Behandeling voor huidversteviging en -verbetering. Een liftende peeling voor een verslapte losse huid. Werkt hydraterend, verstevigend en stimuleert de celvernieuwing.

Argilac-mask peeling: Voor de gevoelige, intolerante, delicate, reactive en jeukende huiden met tekortkomingen, vlekken, irritaties, couperose, vochtarme of schiferige huiden. Vecht tegen problemen zoals oogzakken en oedemen op het ooglip, anti-aging treatment.