Natural facial Cleansing (60-70 min) €50

Natural facial cleansing met ultrasoon peeling is een comfortabel cavitatieproces dat de huid niet aantast.
Behandeling om uw huid te reinigen, te oxygeneren, te herstructureren en te hydrateren. Het proces van extractie van onzuiverheden zal soepel verlopen en zolang ze rijp zijn voor extractie (niet altijd het geval) geen extractie van gerstekorrels.

Bio Purity (60-70 min) € 50

Deze behandeling reguleert talgafscheiding en beschermt de huid tegen ziektekiemen en bacteriën. Zuivert de huid door de klei met cranberry fruit en vit E, kalmerend en helend, maakt de huidstructuur fijner, ontgift de huid. 

X-Treme Calming (60 min) € 50

Radiance “Perfect Glow” met Vitaminecomplex (60-70 min) € 55

Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en geeft de huid weer een mooie kleur en een gezonde glans. Creëert een zichtbaar jeugdige gloed en brengt eventuele onregelmatigheden in de huid in evenwicht. De teint lijkt meer uniform en heeft een frisse en natuurlijke gloed. 

Anti-Aging met EGF (75 min) € 65 

Behandeling van Epidermal Growth Factors en Stem Cell die onze diepere huidlagen stimuleert, Rimpels worden minder zichtbaar. Verhoogt celvernieuwing, stimuleert collageen en elastina. Deze luxe facial laat je natuurlijke schoonheid stralen door de weldadige aandacht van deze heerlijke verwenbehandeling die zorgt voor diepe ontspanning en een stralende huid. Deze behandeling omvat specifieke Led-lichttherapie op basis van kleur protocol anti-aging

Radiofrequentie (RF) (60-70 min) € 58

Radiofrequentie (RF) behandeling is zeer effectief tegen huidveroudering.
RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Belangrijk: deze behandeling mag niet worden uitgevoerd met metalen tandprothesen

Fruitzuurpeelings met Gezichtsbehandeling (60-70 min) € 58

Een gezichtspeeling is een veilige en pijnloze behandeling. U kunt tijdens de behandeling echter een prikkelend gevoel krijgen. 

In combinatie met een voor u op maat gemaakte behandeling wordt uw resultaat verbeterd.
voor acne / vette of glanzende huid 
voor fijne lijntjes en een huid die een boost nodig heeft en voor een slappe huid 
voor door de zon beschadigde huid of bleke / rokende huid