Massages voor dames

Alle massages zijn met Aromatherapie

Ontspaningmassage (50 min) €50  (30 min) €35

Helpt uw lichaam in balans te houden. Het bestaat uit langdurig en rustig uitgevoerde handgrepen. Door de toegenomen doorbloeding wordt het spierherstel bevorderd, waardoor er een heerlijke ontspanning ontstaat.

Amandel olie, Lavendel, Orangebloesem, Mandarijn, Ceder, Kamille.

Lymfedrainage massage – Detox massage (30 min) €35  (50 min) €50 

Lymfedrainage  is een prachtige en zachte massagetechniek. Het doel van Lymedrainage massage  is het activeren van jouw lymfestelsel. Dit heeft een groot effect op de afvoer van afvalstoffen en vocht,

Massage voornamelijk geïndiceerd voor herstel na liposuctie.

Met Grapefruit, Jeneverbes, Rozemarijn, Zwarte Thee, Geranium, Gember.

Silhouette Treatment (1 uur 15 min) €65  Kuur 6 Behandelingen €350

Behandeling die helpt de ophoping van gifstoffen te elimineren en cellulitis te verminderen, bestaat uit een zeewierpakking die de ophoping van vet helpt ongedaan te maken en een massage die technieken van lymfedrainage en anticellulitismassage combineert, voor het beste resultaat wordt het gebruik aanbevolen van “Perfect Body Lipout ” die in de kuur van 6 behandelingen zit. 

Hot Stone Massage (30 min) €35 (60 min) €55

Tijdens deze zeer ontspannende massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen, welke helpen je spieren te ontspannen en die daarnaast de circulatie van je bloed verbeteren. 30 min massage: het wordt sterk aanbevolen voor rugpijn

– Helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiftigen
– Vermindert spanningen en stress
– Verlicht pijn en stijfheid in de spieren
– Brengt lichaam en geest in balans
– Heeft een diep ontspannende werking

Facial massage “Flash & Glow” (30 min) €38

Deze exclusive massage brengt drie verschillende invloeden bij elkaar, Japanse Kobido, Lymfredrainage gelaatsmassage en acupressuur. Kobido werkt in op de gezichtsspieren, de lymfedrainage werkt op een manier waardoor het de stofwisseling ontgift door de huid en spieren te draineren, de meridiaan en acupressuurpunten te regenereren en te revitaliseren. Dit is verzekerd om de algehele kwaliteit van uw huid te verbeteren “Elasticiteit, fijne lijntjes …” zonder het gebruik van naalden.