Welkom op mijn website! Mijn naam is Gemma en ik kom oorspronkelijk uit Barcelona. In 2015 verhuisde ik naar Nederland om me te vestigingen in Amsterdam, waar mijn man vandaan komt.

Ik beschik sinds 2002 van meerdere officiële diploma’s voor schoonheidsspecialiste en massagetherapeut. Ik ben zeer gepassioneerd in wat ik doe en hanteer de filosofie van ‘werken met uitsluitend natuurlijke producten’.

Voor de gezichtsverzorging combineer ik 100% natuurlijke en biologische producten, die voorzien zijn van kwaliteitscertificaten en vrij zijn van kunstmatige conserveringsmiddelen, parfums en parabenen. Deze persoonlijke en daarom unieke combinatie zorgt ervoor, dat uw huid de juiste verzorging krijgt, waardoor de natuurlijke schoonheid en uitstraling versterkt wordt.

Als massagetherapeut ben ik opgeleid in verschillende technieken. In overleg met u wordt bepaald, welke therapie het meest geschikt is op dat moment.
Voor alle massages gebruik ik uitsluitend essentiële, plantaardige oliën van exceptionele zuiverheid met grote therapeutische kenmerken. Hierdoor wordt het resultaat van de behandeling vergroot.

Het is mijn droom om mijn passie, vorming en ervaring tot uw beschikking te stellen en u een aangename en adequate behandeling te kunnen bieden. Bedankt voor uw bezoek aan mijn website en hopelijk tot gauw!

Gemma Oteros

Opleidingen:

– Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Barcelona, 2002

– Gediplomeerd Aromatherapeut, Barcelona, 2002

– Energiekinesiologie met etherische oliën en hun toepassing, Barcelona 2002

– Technisch ingenieur in arbeidspreventie en ergonomie. Chemische desinfectie en risico’s n. 104562-3 Madrid 2003 EIDEADH.

– Gediplomeerd Massagetherapeut, Barcelona, 2005 

– Gediplomeerd in prenatale massage, Barcelona 2005

– Gediplomeerd Dermatherapie op natuurlijke basis, Barcelona 2006

– Gediplomeerd Ayurvedische massage en gezichsverzorging, Barcelona, 2008

– Reiki Usui. niveau I , II,  Barcelona, 2008

 

 

Werkervaring:

– Officiële aromatherapeut en schoonheidsspecialiste in Spa Alqvimia, Barcelona, 2003-2005

– Officiële massagetherapeut in Spa By L’Occitane, Barcelona 2005-2006

– Eigenares Corpore, Schoonheids- en massagesalon, Barcelona 2006-2014

– Aromatherapie docent , Barcelona, 2010-2014