FACIAL TREATMENTS

Gezichtsbehandelingen die uw huid merkbaar verzorgen en verbeteren, met 100% natuurlijke actieve ingrediënten en zorgvuldig bestudeerde biologische ingrediënten die resulteren in een gezonde, mooie huid.

The Bio Deep Cleansing 

Bij deze diepe hygiëne combineren we twee soorten exfoliatie, enzymatisch en met een ultrasone spatel, waardoor vuil diep uit de poriën wordt verwijderd. Het doel is om uw huid te reinigen, van zuurstof te voorzien, in balans te brengen en te hydrateren. Het proces van het verwijderen van mee-eters en dode huidcellen zal voor u niet oncomfortabel zijn, waardoor de huid er gezond en stralend uitziet. Behandeling met zuurstof- en vocht inbrengende werking
60 min.  €60  

Intensive Hydra & Balance Cell Renew

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op het vinden van de balans van uw huid, we combineren verschillende manuele massagetechnieken en beautytools zoals guasha en Chan’Beauté 
U bereikt een schone, stralende, kalme en geregenereerde huid met volledig natuurlijke en biologische producten met heerlijke aroma’s die uw huid hydrateren en voeden om veroudering te voorkomen. Speciaal voor de vochtarme en gevoelige huid 
45 min  €45  70 min.  €65

Rejuvenation met EGF

Door de behandeling van epidermale groeifactoren en stamcellen die de diepere lagen van onze huid stimuleren, worden rimpels minder zichtbaar. Verhoogt de celvernieuwing, stimuleert collageen en elastine. Deze behandeling bestaat uit een zeer specifieke massage die intensief inwerkt op de fascia- en gezichtsspieren, LED lichttherapie en Cell Xpert Peeling + BotoxLike, een krachtig concentraat van de nieuwste generatie dat het effect simuleert.
75 min €75

Sublime D-Lift 

Sublime D-Lift Action Lifting is een gezichtsverstevigende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verstevigende actieve ingrediënten zoals peptiden, collageen en DMAE in combinatie met de Deep Lifting gezichtsmassage. Deze behandeling voegt definitie toe aan uw gezicht, hervormt de jukbeenderen en tilt de wenkbrauwen op, waardoor het gezicht een meer gedefinieerde algemene contour krijgt. Behandeling van gezicht, hals en decolleté.
75 min. €75

Bio Purity Detox

De Bio Purity-behandeling is ontworpen om de huid met overtollige olieproblemen in balans te brengen en onder controle te houden met volledig organische en gifvrije ingrediënten. Bij deze behandeling passen we een Azelaic Peeling toe met ontstekingsremmende, bacteriedodende en matterende eigenschappen, het helpt een gezondere huid te bereiken en de dikte van de poriën en roodheid te verminderen.
70 min.  €65

Perfect Glow met Vit.C & Retinal

Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Bestrijd de tekenen van vroegtijdige huidveroudering dankzij Retinal. Het geeft vitaliteit aan uw huid dankzij vitamine C. De teint ziet er uniformer uit, vergrote poriën worden verkleind en uw huid ziet er merkbaar gezond en stralend uit. Behandeling met een groot progressief verstevigend effect.
70 min.  €65

Facial Radiofrequency

Radiofrequente gezichtsbehandeling biedt veel voordelen voor uw gezicht: verbetert de definitie van het gezichtsovaal, vermindert de verzakking van het gezicht en de hals, helpt fijne rimpels en expressievlekken te elimineren, verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert vlekken en acnelittekens, geeft veel vitaliteit aan jouw huid. Deze behandeling geschikt voor alle huidtypes. Belangrijk: Deze behandeling mag niet worden uitgevoerd met metalen tandprothesen.
70 min.  €70

Microneedling face & eyes

Micro-Needling met behulp van de Dermapen helpt tegen fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping, maar ook tegen grove porien, littekens een gevoelige huid en bij algehele huidverbetering.
70 min.  €80