LYMFEDRAINAGE

MANU BERNARDI METHODE

Lymfedrainage massage

(60 min) €58      (45 min) €45      (30 min) €38 

Wat is lichaamslymfedrainage?

Een volledig manuele massage die als voordeel heeft dat zwelling (vochtophoping) uit het lichaam wordt verwijderd en helpt cellulitis te bestrijden, het lichaam ontgift en tevens het immuunsysteem ondersteunt. Lymfedrainage houdt in dat het lymfestelsel (een complex netwerk van bloedvaten die vloeistoffen door het lichaam verplaatsen) wordt gestimuleerd om sneller te werken. Als gevolg hiervan verwijdert het lichaam vloeistoffen en gifstoffen sneller.

Het is erg belangrijk op te merken dat lymfedrainage geen lichaamsvet verwijdert, maar eerder helpt om overtollig vocht te verwijderen.

Belangrijkste voordelen van lymfedrainage 

Verminderde vochtretentie.
Vermindering van cellulitis
Verminderde pijn in de benen.
Verbeterde bloed- en lymfecirculatie.
Weefseloxygenatie.
Afname van gifstoffen
Fibrose preventie na cosmetische chirurgie.
Verbeterde lichaamscontour.

Bij BCNatura gebruiken we een massageolie met een groot drainerend effect op basis van: Grapefruit, Jeneverbes, Rozemarijn, Zwarte Thee, Geranium, Gember

CONTRA-INDICATIES:

Trombofilie (neiging om trombose te ontwikkelen – bloedstolsels – als gevolg van afwijkingen in het stollingssysteem), zonder juiste behandeling met anticoagulantia
Griep
Koorts
infecties
Gebruik van antibiotica
Onbehandelde hartproblemen
Kankerpatiënten moeten toestemming van hun arts overleggen.

Plan Silhouette THALASSA met Zeewier Bodypakking (75 min) €75

Behandeling uitgevoerd op de benen en buik. Inclusief drainerende massage Manu Bernardi methode

 

CV Primary Essence

CV Primary Essence is expert in de ontwikkeling van natuurlijke, biologische en ecologische cosmetica.

We halen onze inspiratie uit de natuur en zijn helende krachten, selecteren de beste plantaardige en essentiële oliën, bloemenextracten, distillaten en maceraties. We combineren traditionele technieken met vooruitsrevende wetenschap en zijn trots onze klanten de meest innovatieve oplossingen te bieden.

CV Primary Essence is natuurzuivere cosmetica zonder toevoegingen van paraffine, minerale oliën parabenen en conserveringsmiddelen, we bieden een compleet assortiment en milieuvriendelijke cosmetica.