HOLISTIC FACIALS – BEAUTY ENERGY

Deze gezichtssessies zijn gemaakt om u een moment van zelfzorg en rust te geven, uw huid profiteert ervan en uw geest komt tot rust. Er zullen verschillende precieze massagetechnieken worden gebruikt die zullen resulteren in een stralende en ontspannen teint, terwijl ze samensmelten met het gebruik van eeuwenoude schoonheidshulpmiddelen en sieraden die de lymfatische en bloedsomloop en de balans van uw vitale energie verbeteren om een beter resultaat op uw huid te verkrijgen.

The Kobido & Guasha flow
Respectvolle en delicate gezichtsbehandeling met de huid. De Kobido-massage stimuleert de aanmaak van collageen, heeft een groot liftend effect, activeert de energie van het gezicht en zorgt voor helderheid. Met Guasha flow ontgift het, vermindert het vasthouden van vocht in wallen, gezichtsovaal en kin. Een zeer complete massage die de meest gestresste huid in evenwicht brengt, verzacht, kalmeert en
herstelt. Een elixer voor de gezondheid van uw huid.
70 min.  €65      

The Essential Well aging 
Gepersonaliseerd gezichtsbehandeling dat het welzijn van uw huid herstelt, spanning loslaat, de gelaatstrekken vormgeeft, huidveroudering vertraagt, verslapping, uitdroging en een gebrek aan glans en vitaliteit voorkomt. Het is een gezichtsbehandeling die is ontwikkeld op basis van de behoeften van uw huid op dat moment en die verschillende soorten manuele technieken en esthetisch-holistische therapieën combineert, waaronder Japanse Kobido gezichtsmassage, Chan’Beauté “Cérémonial Plenitude” gezichtsmultireflexologie, en het gebruik van verschillende guasha en Kansa Wand. 
70 min.  €65
Je wilt meer weten over Chan’Beaute tools (klik hier) 

The Rose Therapy facial Experience
Deze behandeling is een ware beauty- en wellnesservaring voor elke leeftijd. De Bulgaarse Roos geeft ons zijn zachte bloemblaadjes om de krachtigste en voortreffelijkste etherische olie op uw huid aan te brengen, de Bulgaarse Roos Absolute, met een geweldige hormonale balancerende, regenererende en verjongende kracht. We combineren 100% natuurlijke cosmetica met de kracht van rozenkwarts en neurosedatieve gezichtsmassage die uw huid en geest in balans brengen, de vitaliteit en het vrouwelijk zelfrespect helpen vergroten, een echte luxe voor uw huid. Sterk aanbevolen bij hormonale veranderingen.
60 min.  €60

The Ayurvedic facial Ritual
Het Ayurvedische gezichtsritueel bestaat uit pure essences, geneeskrachtige planten en ontgiftende kleisoorten, inclusief de Mukha Abhyanga gezichtsmassage die wordt uitgevoerd met Kumkumadhiolie. De naam Kumkumadhi komt van het belangrijkste ingrediënt, de roodgouden saffraan, die wordt beschouwd als een wonderbaarlijk tonicum voor de huid, deze olie doet wonderen om de huid te voeden, hydrateren en verhelderen. De massage stimuleert alle marmapunten van het gezicht (energiepunten), helpt gifstoffen te verwijderen, elimineert gezichtsspanning, heeft een drainerend effect en geeft veel energie, vitaliteit en helderheid aan het gezicht. De massage wordt handmatig uitgevoerd en met de Aura Kansa Wand, een Ayurvedisch hulpmiddel dat therapeutische eigenschappen heeft voor de huid en zorgt voor een aanzienlijke ontspanning van de gezichtsspieren en stimulatie van de fascia, een zeer effectieve en ontspannend behandeling.
70 min.  €65