HUISREGELS

Iedereen die gebruik maakt van onze faciliteiten gaat akkoord met de volgende huisregels.

Algemeen
De doelstelling van BCNatura is het bieden van hoogwaardige behandelingen waarbij productkwaliteit, permanente educatie, goed advies, betrouwbaarheid, wederzijds respect en goede service voorop staan. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Daarom werk ik uitsluitend op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden via app, sms of e-mail. Onze openingstijden vindt u op deze hoofdpagina.

Toegankelijkheid
Tijdens behandelingen of buiten werktijden kan ik de telefoon niet opnemen, je kunt wel een WhatsApp of een mail sturen, ik check meerdere keren per dag mijn aanmelding en mailbox.

Check in
Om het meeste voordeel uit de behandeling te halen, raad ik u aan om op tijd (niet te vroeg, niet te laat) naar uw afspraak te komen. Houd er rekening mee dat er geen (grote) wachtruimte is. Indien u meer dan 10 minuten na het afgesproken tijdstip arriveert, wordt de verloren tijd in mindering gebracht op de voor u gereserveerde behandeltijd. U dient echter wel het volledige behandelingsbedrag te betalen.

Een afspraak annuleren
Alle behandelingen zijn op afspraak en vereisen een nauwkeurige planning. Indien u een afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch, via WhatsApp of per e-mail aan mij te melden. Indien u niet komt opdagen op uw afspraak (no show), brengen wij u – ongeacht de reden – 50% van de afgesproken behandeling in rekening. Indien deze behandeling al eerder is betaald en wordt verplaatst naar een andere dag, dan dient u te betalen bij niet voldoen aan de vereiste annuleringstermijn 50% van die behandeling.

BCNatura beloont loyaliteit

Gezichtsbehandelingen en Lichaamsbehandelingen: Komt u binnen een maand weer langs bij BCNatura voor een gezichts- of lichaamsbehandeling, dan krijgt u 10% korting op die behandeling.

Ontharing: Als u binnen de komende 6 weken uw harsbehandeling herhaalt, krijgt u 10% korting. Vergeet niet om u gedurende die tijd niet te scheren

Mobieltjes
Voor uw eigen rust: zet uw mobiele telefoon geruisloos aan of uit tijdens gezichts- of lichaamsbehandelingen, er is geen probleem om daar op te letten tijdens ontharingsbehandelingen.

Privacy
Uw persoonlijke en medische gegevens zullen nooit zonder uw schriftelijke toestemming aan derden worden verstrekt.

Sociale media
BCNatura is actief op sociale mediakanalen zoals Facebook en Instagram, waar informatie over behandelingen en producten wordt gedeeld. Ook behandelresultaten wil ik graag delen met BCNatura volgers maar ik zal nooit foto’s van jou online plaatsen of delen zonder jouw toestemming, dit gebeurt pas nadat jij jouw toestemming hebt gegeven waarna deze foto’s anoniem worden gedeeld. Uiteraard zouden wij het zeer op prijs stellen als u een bericht, leuke foto’s of reacties achterlaat op onze sociale netwerken.