MASSAGES

Zen Relax Aroma massage
Lichaams- en gezichtsmassage met mix van oliën voor ontspanning en balans Door deze ontspanningsmassage verbetert uw fysieke en emotionele toestand, verbetert spierpijn, het gevoel van zware benen en een laag energieniveau, essentiële oliën hebben een stimulerend, kalmerend effect op pijn, verminderen zwelling en emotioneel niveau ze troosten, harmoniseren en geven energie. Een vernieuwende ervaring.
45 min.  €45
60 min.  €60

Back massage

Manuele massage die de spanning in rug, schouders en nek verbetert, wordt aangevuld met het gebruik van therapeutische guasha. Gua Sha is een hulpmiddel dat al vele jaren in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt.
Het wordt gebruikt via de ‘scraping’-techniek, waarbij tegen de huid wordt gekrabd of gewreven om spanning en contracturen los te laten.
Dit bevordert de eliminatie van gifstoffen via het lymfestelsel, activeert de bloedsomloop en vermindert ontstekingen. Terwijl ik de massage geef, zal het infraroodlicht in het gebied inwerken, de bloedsomloop verbeteren en voedingsstoffen en zuurstof leveren die helpen bij het genezen van gewonde weefsels en spierspanning.
30 min.  €38

Confort legs massage
Massage voor zware en vermoeide benen.
Deze massage helpt wanneer de benen zwaar en pijnlijk aanvoelen, activeert de bloedsomloop en verbetert het rustelozebenensyndroom aanzienlijk.
Banen waarbij u lang moet staan of zitten, kunnen ontstekingen, vochtophoping en zwaar gevoel in de benen verhogen.
30 min.  €38
45 min.  €45

Hot Stone massage (van Oktober t/m Mei)
Hot Stone massage maakt gebruik van hete basaltstenen om pijn en stijfheid te verlichten, energie in spieren en gewrichten te herstellen en de bloed- en lymfecirculatie in het lichaam te stimuleren, waardoor rustgevende en helende warmte wordt verkregen.
60 min.  €65

Harmony Massage
Massage met als doel onze energiepunten (Chakra’s) in balans te brengen door middel van aromatherapie en massage.
Het begint met het evalueren van de energetische toestand van ons lichaam door middel van een diagnose met een kwartsslinger waarmee we punten kunnen lokaliseren die geblokkeerd zijn of weinig energie hebben. Later zullen we een synergie van essentiële oliën gebruiken die we erop zullen toepassen en een volledige massage zal worden gedaan over het hele lichaam, hoofd en nek.
Het in evenwicht brengen van de chakra’s is essentieel voor het behouden van een goede fysieke en emotionele gezondheid.
60 min.  €65