RITUALS-WELLNESS

Rituelen die een volledige lichaamsmassage combineren met een gezichtsbehandeling voor een onvergetelijk moment van totale ontkoppeling, schoonheid en welzijn verenigd in dezelfde sessie.

Rosetherapy Ritueel
Rosetherapy is een lichaams en gezichtsbehandeling exclusief voor vrouwen geïnspireerd op het welzijn van het hele lichaam, de kracht van pure Roos is het belangrijste elemen van deze therapie, de gezichts- en lichaamsmassage word uitgevoerd met kwarts en Bulgarian roos. Rosetherapy brengt een toestand van fysieke en emotionele welzijn.
Het begint met een ontspannende massage van de benen, rug, nek en schouders, als je je omdraait begint de Bulgarian Rose gezichtsbehandeling die erbij hoort, Inclusief Guasha flow holistic massage. Terwijl het masker inwerkt, krijgt u een massage van het voorste deel van het lichaam, de benen, de buik en de armen.
75 min.  €75

Beauty and Wellness Ritual
Ritueel dat de twee meest gevraagde behandelingen bij BCNatura combineert, de “Zen Relax Aroma
Massage” of “Draining massage” (+5,00) en de “Radiance Perfect Glow met vitaminecomplex” of “Well aging” (+5,00) gezichtsbehandeling. Met dit ritueel krijgt u een holistische behandeling waarbij ontspanning van lichaam en geest essentieel is voor het resultaat van beide behandelingen, uw huid straalt van natuurlijke schoonheid, uw lichaam krijgt de dosis rust die u nodig heeft.
90 min.  €90

The Ayurvedic detox Ritueel
Deze complete Ayurveda-behandeling bestaat uit een gezichtsbehandeling met een zuiverende en antiaging werking en een ontgiftende handmatige lichaamspeeling met een ruwe zijden handschoen die helpt stagnerende lymfe te ontlasten, zwelling en het gevoel van zwaarte te verminderen. Na deze peeling wordt een volledige lichaamsmassage uitgevoerd met Ayurvedische oliën met een drainerende werking.
75 min.  €75

Muri Shinai Japanese Ritual
Japans wellnessritueel bestaande uit een volledige lichaamsmassage en een liftende gezichtsmassage. We beginnen het ritueel met een ontspannende been- en rugmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een synergie van essentiële oliën die de 5 elementen van de natuur vertegenwoordigen: vuur (火, hu|), water (水, sh|i), hout (木, mù), metaal (金 , jīn) en aarde (土, t|) gemengd met bamboeolie, we zullen bamboestokken gebruiken bij de beenmassage om gifstoffen af te voeren en de bloedcirculatie te activeren.
Als u zich omdraait, beginnen we de gezichtsbehandeling met een huidvoorbereiding en gezichtsmassage met essentiële olie van Yuzu met en, traditionele Kobido-bewegingen en houttherapie van Japanse oorsprong Hinokibo.
75 min.  €75